vineri, 8 ianuarie 2010

the k world

de dimineata cand m-am trezit m-au coplesit amintirile (exact ca-n cantec)... ieri le aveam.. azi nu mai sunt.
cum cine? cum ce? my balls. s-au dus:( dupa ce timp de cateva zile am cotait (doamne ce cuvant urat) cateva maini de clienti din cafenea, dupa ce am inceput sa ma uit la liz cu alti ochi (e so damn sexy uneori), code s-a decis ca gata... si m-a dus la castrat.

acum imi explic de ce n-a dormit cu o noapte nainte. cred ca s-a framantat daca da.. daca nu... daca da... daca nu... si a ramas da.

nu-mi amintesc decat ca, cu ultimele puteri, i-am zmuls mana imediat dupa anestezie. si-am adormit cu ochii deschisi si cu limba scoasa. a fost groznica trezirea. vroiam sa ma misc si nu puteam. dar nu m-am lasat. m-am dat jos de pe fototoliu si am pornit ametit prin cafenea. pas cu pas, am verificat fiecare cotlon. era totul altfel. lumini multe, zgomote greu de suportat. the k effect.

mi-am revenit repede (cica unii o ard asa vreo cateva ore; eu eram ok dupa 2). si am atacat-o pe onix. deci nu m-am schimbat prea mult. sa vedem daca a meritat. deocamdata sunt mai rasfatat ca inainte ...deci e mai bine:)

ps: am auzit ca i timp ce eu eram on k, liz a venit bine tavalita de fucker. eu v-am zis ca e sexy. de acum insa pentru mine va conta dar ca e proasta:(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu